Sarapan yang sempurna untuk bertenaga sehari!

Alhamdulillah.. baru selesai sarapan pagi.. kebiasaannya memang sarapan pagi akan bawa ke tengahari.. sebab pagi tu dah ke ‘laut’.. hehe.. OT ngan anak-anak gitu lah gayanya. Seriously, bila anda skip sarapan pagi.. anda akan mudah penat, letih, mood ke ‘laut’.. bila time makan tengahari.. makan macam 2 orang makan.. bahaya tu..

Silap hari bulan nak slim terus jadi bam bam.. jangan yea.. bahaya tu

Meh kita balik pada tajuk asal ‘SARAPAN YANG SEMPURNA UNTUK BERTENAGA SEHARI!

Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin:

-> Tidak dapat memberu tumpuan untuk masa yang panjang

-> Kurang peka

-> Mengambil masa yang lam untuk bertindak balas

-> Kandungan gula dalam darah yang rendah

-> Produktiviti kerja menurun

PhotoGrid_1408403069814

Shaklee menawarkan SET MIGHTY 3 GEMS untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat.

Kebaikannya:

~ bertenaga sepanjang hari

~ Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan

~ Memelihara kesihatan secara menyeluruh

 

 

Dapatkan 1 satu set untuk sarapan pagi anda. Hubungi saya Nisha Razali 018 215 1847

p/s : elok untuk orang yang selalu tak sempat bersarapan dan juga yang ada gastrik. Kalau yang nak dekat nak bersalin, elok gak bawak nie. Biar rasa bertenaga masa dan selepas bertarung dalam labour room.