BADAN SIHAT OTAK CERGAS

Alhamdulillah.. dapat juga luangkan masa menulis entri dalam blog. Tak rajin mana tapi nak share dengan semua orang nukilan yang tidak seberapa dari blog nisha ini.

Dalam dunia ini yang penuh cabaran, tak kira dari segi teknologi atau apa sahaja sedikit sebanyak kita tak kira muda atau tua akan berusaha untuk mencapai yang terbaik dalam hidup kita.

Dalam hendak menggenggam atau mencapai suatu kejayaan, ramai yang mula menghadapi masalah kesihatan. Berpunca dari diri anda sendiri.. tidur tidak cukup, makan minum yang tidak teratur, tiada pendedahan pada persekitaran samada luar atau dalam. Pendedahan yang positif tau.

Ini antara masalahnya yang kebanyakkan anda hadapi

  • Tekanan
  • Kelesuan dan sakit badan
  • Kurang tidur
  • Kurang daya tumpuan
  • Sakit kepala berulang
  • Lemah daya ingatan
  • Kurang peka

Akibat dari masalah yang disenarai itu, sedikit sebanyak mengganggu produktiviti anda.. betul tak?set brilliant_Fotor

Bagaimana hendak perbaiki? Ada banyak cara. Tapi biarlah cara yang positif. Jangan cari jalan ambil mudah. No illegal ya.

Anda boleh cuba salah satu inisiatif ini iaitu dengan mengambil SET BRILLIANT Shaklee yang lengkap dalam mencapai kesihatan yang lebih baik dan hebat. Anda boleh klik pada gambar untuk lihat lebih jelas lagi

Terapkan slogan “BADAN SIHAT OTAK CERGAS”

Siapa tak gembira bila badan sihat?

Berminat nak tahu lebih lanjut atau ada sebarang pertanyaan boleh contact saya

NISHA RAZALI | SID : 1004211

TEL@WA@TG : 0182151847

Advertisements

Duit Sekolah RM300

Cuti sekolah tak lama lagi, dalam kepala otak dah buat macam-macam perancangan termasuk nak cari duit tambahan untuk perbelanjaan sekolah anak-anak tahun depan.

Mesti bertambahkan? Jom buat ‪#‎duitsekolahrm300‬.

Kalau anak seorang boleh lagi menampung kos perbelanjaannya. Kalau anak dah ramai, macamana tu.. duit bonus hujung tahun ini tak dapat nak merasa sangat lah kan.. sebelum tu jom kita lihat senarai ringkas keperluan sekolah anak-anak. Klik pada gambar untuk lihat lebih jelas yea.

perbelanjaan anak sekolah_Fotor

Ingin tahu lebih lanjut, boleh WA@TG 018 2151 847 🙂

Supplemen untuk Kencing Manis

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga menulis entri seawal jam 2.41 pagi. Nisha cerita secara ringkas mengenai SUGAR CONTROL SET.

Penyakit kencing manis semakin menular dikalangan orang ramai tetapi ramai yang tidak sedar mereka mempunyai risiko yang tinggi untuk mendapatkannya.

Menurut Persatuan Diabetes Malaysia, sebanyak 1.2 juta rakyat malaysia menghidapi penyakit kencing manis.

Penyakit kencing manis membawa kepada:

  • Penyakit jantung
  • Penyakit buah pinggang
  • Luka lambat sembuh dan
  • Hilang fungsi sarafsugar control set_Fotor

Set Sugar Control Shaklee membekalkan nutrisi lengkap untuk meningkatkan kesihatan pengidap penyakit kencing manis.

Ini adalah gambar Sugar Control Set. Klik pada gambar untuk melihat dengan lebih jelas.

Sebarang pertanyaan atau pembelian, boleh contact nisha yea 🙂

Nisha Razali | SID : 1004211

TEL@WA@TG : 0182151847