Tiada Lagi Kejang!! Tiada lagi sembelit!!


Bismillahirrahmannirrahim

Alhamdulillah.. Dah lama tak kena kejang. Kalau tidak, kena tahap berguling-guling. Teramat sakit. Silap hari bulan, orang yang tolong kita nak release kan rasa kejang tu kena marah kalau tak kena gayanya.

Buang air besar pun tidak ada masalah. Saya nie ada buasir. Tak elok orang ada buasir nie meneran ketika buang air besar. Takut terkeluar buasir tu nanti.

Apa yang saya amalkan? Saya pastikan makan ostematrix secara konsistent dan minum air kosong dengan banyak.

Ostematrix tu kalsium. Ia bukan sahaja mengandungi kalsium saja tapi juga ada mengandungi magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron.

Kenapa tak minum susu tepung? Saya nie suka jenis mudah. Tak nak menyusahkan diri sendiri atau orang. Lagipun, saya masih lagi menyusukan anak yang no5 berusia 11 bulan dan untuk curi masa nak bancuh susu memang tak sempat dan adakala lupa dek sibuk uruskan anak-anak.

susu

oksitosin

Dan lagi satu, kalau saya terbancuh susu tepung tu dengan air panas, habislah khasiat susu tu. Kalau bancuh tak kena gaya kang, tak terminum. Ini lah jalan yang saya pilih. Telan ostematrix.. Senang cerita 😀

Saya juga baru dapat tahu yang ostematrix nie juga membantu memperbanyakkan susu.

Bila kita stress dan badan rasa penat, letih tak bermaya, bagaimana produksi susu? Meningkat atau mula merundum?

Bagaimana pula jika badan kita rasa segar, kurang stress, tiada kemurungan, bagaimana produksi susu? Merundum atau meningkat? Bila kita berada dalam keadaan relax, ceria secara tidak langsung ia membantu oksitosin dirembeskan dengan baik sekali.

Ini gambarnya. Harap gambar ini dapat menceritakan apa itu oksitosin.

Banyak lagi manafaat Ostematrik nie. Nanti kita sambung lagi yea.

Kalau nak order produk Shaklee, boleh contact saya seperti biasa

Salam sayang,

Nisha Razali

SID : 1004211

TEL/WA : 0182151847

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s