Tengahari

Bismillahhirahmannirrahim.. alhamdulillah. Dah lepas makan, mata jadi layu lah pulak. Macam nak sendal dengan batang mancis atau pun lidi. Dok dalam opis mana nak dapat semua tu.. adeh.. mengantuk sangat. Yang teramat sangat.

A’ah.. baru teringat lecithin .. omega ku.. dok situ diam2 tunggu aku datang. engkau bukan tak tahu.. ko memang akan aku telan kejap lagi. Tapi apa kan daya tangan sebelah tengah pegang corong pump dan tangan sebelah tengah menaip. Beg sandang kat hujung kaki.

Sabar.. sabar.. sessi mengepam jap lagi abih. Tu rupa lecithin dengan omega. Senang nak telan.PhotoGrid_1393565229088

Oh!!! Dalam diam rupanya hanya tinggal sebulan lagi aku nak bye bye opis aku nie. Tanpa fikir panjang suka suki aku resign. apa aku nak buat lepas nie yea?

Interview? Takde lagi orang panggil untuk interview.

Bisnes? Aku malas nak buat tapi sebab keadaan dah mendesak tahap dah RED alert. Nak tak nak aku kena buat. Dan keputusannya 200% tumpuan aku kat SHAKLEE.

Kenapa aku pilih SHAKLEE? Mudah.. senang.. tak payah simpan stok.. customer nak order barang terus jea order online. Barang akan sampai ke alamat customer. COD? Buat gak. Anggap customer tu sebagai kawan. Tambah kawan lagi 😀

Best kan?

Advertisements